Loading...
 
Morten Prætorius
   
Stifter og indehaver af Wellness-Saunagus. Har arbejdet som gusmester i ca. 8 år. Har fokus på nærvær, afslapning og sammenhæng i gusoplevelsen. Sammensætter typisk de æteriske til en "duftrejse", der krydres med små historier og fakta om oliernes oprindelse og virkninger sammen med varme- og kuldeeffekterne. 
 
Dennis Petersen
Har lavet gus siden 2018 hos Wellness-Saunagus og i sin egen hjemmebyggede sauna. Har meget fokus på musik, stemning, så der skabes en totaloplevelse. Har stor interesse og fokus på kuldeterapi ved hjælp af isbad/koldt vand og deler passioneret  ud af sin viden på området.
 
Zoe Christensen
Startede som gusmester i 2022. Bruger varmen terapeutisk til en rejse ind i kroppen og ud af hovedet. Bruger musik, dufte og til tider røgelse til at vække sanserne, så "rejsen"  intensiveres. Laver også full moon gus og spirituelle rejser. Arbejder også som yogalærer og Body SDS-kropsterapeut. 
 
Camilla Walsøe
Startede som gusmester i 2022. Lægger vægt på nærvær bla. ved hjælp af fokus på sanserne og åndedrættet, både i saunaen under gusen og i vandet i pauserne. Er vild med at sammensætte dufte til det univers de skaber, og kommer altid med god musik og godt humør. 
 
Anders Andersen
Uddannet som gusmester i 2022. Arbejder med totaloplevelsen og måden, hvor samspillet mellem varmen, kulden, musikken, energien og duften fra olierne bringer dig ned i gear, samtidig med, at du går hjem med fornyet energi.
 
Julie Prætorius
Uddannet gusmester i 2023 og har sammen med Morten udviklet konceptet ‘ungdomsgus’. Ungdomsgus er for unge mellem 15-25 år, der kan lide at udfordre sig selv med varme og kulde i selskab med andre unge. Har særligt fokus på at optimere den afstressning som varmen, musikken og duftene giver i samspil med hinanden.