Loading...
 
Morten Prætorius
   
Stifter og indehaver af Wellness-Saunagus. Har arbejdet som gusmester i ca. 8 år. Har fokus på nærvær, afslapning og sammenhæng i gusoplevelsen. Sammensætter typisk de æteriske til en "duftrejse", der krydres med små historier og fakta om oliernes oprindelse og virkninger sammen med varme- og kuldeeffekterne. 
 
Dennis Petersen
Har lavet gus siden 2018 hos Wellness-Saunagus og i sin egen hjemmebyggede sauna. Har meget fokus på musik, stemning, så der skabes en totaloplevelse. Har stor interesse og fokus på kuldeterapi ved hjælp af isbad/koldt vand og deler passioneret  ud af sin viden på området.
 
Camilla Walsøe
Startede som gusmester i 2022. Lægger vægt på nærvær bla. ved hjælp af fokus på sanserne og åndedrættet, både i saunaen under gusen og i vandet i pauserne. Er vild med at sammensætte dufte til det univers de skaber, og kommer altid med god musik og godt humør. 
 
Anders Andersen
Uddannet som gusmester i 2022. Arbejder med totaloplevelsen og måden, hvor samspillet mellem varmen, kulden, musikken, energien og duften fra olierne bringer dig ned i gear, samtidig med, at du går hjem med fornyet energi.
 
Julie Prætorius
Uddannet gusmester i 2023 og har sammen med Morten udviklet konceptet ‘ungdomsgus’. Ungdomsgus er for unge mellem 15-25 år, der kan lide at udfordre sig selv med varme og kulde i selskab med andre unge. Har særligt fokus på at optimere den afstressning som varmen, musikken og duftene giver i samspil med hinanden.